Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати пам'ятні з дитинства котлети?
Багато хто пам'ятає смаку тих котлет, які подавали в дитячому садочку, потім у школі, а потім і «универской» їдальні. Всі чудово розуміли, що вже м'яса там знаходиться найменше, але чомусь саме ці котлети залишаються в пам'яті надовго. Може це пов'язано зі спогадами про дитинство чи ще якимись подіями. Тому якщо вам захотілося зануритися в спогади, то можна приготувати котлети по даному рецепту. Інгредієнти: Фарш - п'ятсот грамів; Чорний хліб - триста грамів; Лук - три головки; Часник - три зубки; Перець і сіль; Сухарі для панірування. Процес приготування: Смак даних котлет і неповторність текстури їх м'якушки залежить від кількості використаного у фарш хліба, він має становити приблизно шістдесят відсотків. Хліб треба залити водою і вимочити його. Після цього добре розім'яти руками і додати до фаршу. Потім додати цибулю і часник, присолити і поперчити, потім фарш добре вибити. Після цього сформувати їх і опустити в сухарі для панірування. Після цього треба викласти на розігріту з додаванням олії сковороду. І смажити до повної готовності. А тепер можна подати з макаронами, рисом і класичний варіант - з картопляним пюре. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 714 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |