Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати овочевий смузі?
Овочевий смузі містить мало калорій, багато вітамінів, він ситний, корисний і легкий для шлунка. Цей напій дуже популярний серед прихильників здорового харчування, вегетаріанців і тих, хто піклується про фігуру.
Необхідні продукти
Один огірок
Один помідор
Половинка болгарського перцю
Кілька листочків зеленого салату
Кілька гілочок кропу і петрушки
125 мл натурального йогурту
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Соус табаско - на смак (соус додавати не обов'язково)
Приготування

Солодкий болгарський перець розрізати навпіл і видалити насіння. Половинку перцю нарізати шматочками, покласти в блендер (якщо перець невеликий, то можна покласти весь). Помідор обшпарити окропом, зняти шкірку, м'якоть нарізати шматочками, додати до перцю. Нарізати шматочками огірок, листя салату, всі відправити в блендер. Покришити кріп і петрушку, теж додати в блендер.
Збити всі інгредієнти в пюре, влити йогурт, посолити і поперчити за смаком, якщо любите гостре - додайте пару крапель соусу тобаско. Ще раз все збити і відразу ж розлити по склянках.
У такій смузі добре додавати харчовий лід - він робить консистенцію напою більш густий, а сам смузі не тільки добре втамовує голод, але й освіжає в літню спеку.
Просмотров: 611
Категория: Рецепти |
| Теги: смузі, блендер

Рекомендовані рецепти:

Холодець з курки
Банановий кекс з маком
Вівсяне печиво з медом
Часникові рулетики
Сирна "самса" з грибами
Ковбаса кров'яна
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: