Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати овочеві биточки з соусом?
Биточки готуються легко і швидко, але соус вимагає трохи часу. Але зате виходить незвичайно смачним. Якщо немає часу, то можна просто подати биточки зі сметаною або з будь-яким гострим соусом. Необхідні продукти для биточків 400 грам цвітної капусти 400 грам картоплі Два жовтки Дві столові ложки вершкового масла Сіль і перець за смаком Щіпка мускатного горіха Борошно для панірування Для соусу 300 грам шампіньйонів Одна цибулина 100 мл нежирних вершків 80 мл сухого білого вина 100 грам будь-якого м'якого сиру Свіжа зелень Приготування Очищений картопля нарізати шматочками, відварити до готовності, воду злити, додати олію і розтовкти в пюре. Розібрати на суцвіття капусту й теж відварити в підсоленій воді до м'якості. Подрібнити капусту за допомогою блендера або товкачика, змішати з картоплею. Додати жовтки, мускатний горіх, посолити і поперчити за смаком. Вимісити до отримання однорідної маси. Сформувати невеликі биточки круглої форми, обваляти в борошні і обсмажити в олії до рум'яного кольору. Соус. Нарізати цибулю та гриби, обсмажити в олії. Влити вершки, додати тертий сир, заважати соус до повного розчинення сиру. Влити вино, розмішати, довести до кипіння і варити соус на повільному вогні, поки він не загусне. Готові битки полити соусом і посипати зеленню. | |
Просмотров: 667 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |