Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати овочеві биточки з соусом?
Биточки готуються легко і швидко, але соус вимагає трохи часу. Але зате виходить незвичайно смачним. Якщо немає часу, то можна просто подати биточки зі сметаною або з будь-яким гострим соусом.
Необхідні продукти для биточків
400 грам цвітної капусти
400 грам картоплі
Два жовтки
Дві столові ложки вершкового масла
Сіль і перець за смаком
Щіпка мускатного горіха
Борошно для панірування

Для соусу

300 грам шампіньйонів
Одна цибулина
100 мл нежирних вершків
80 мл сухого білого вина
100 грам будь-якого м'якого сиру
Свіжа зелень
Приготування

Очищений картопля нарізати шматочками, відварити до готовності, воду злити, додати олію і розтовкти в пюре. Розібрати на суцвіття капусту й теж відварити в підсоленій воді до м'якості. Подрібнити капусту за допомогою блендера або товкачика, змішати з картоплею. Додати жовтки, мускатний горіх, посолити і поперчити за смаком. Вимісити до отримання однорідної маси. Сформувати невеликі биточки круглої форми, обваляти в борошні і обсмажити в олії до рум'яного кольору.

Соус. Нарізати цибулю та гриби, обсмажити в олії. Влити вершки, додати тертий сир, заважати соус до повного розчинення сиру. Влити вино, розмішати, довести до кипіння і варити соус на повільному вогні, поки він не загусне.
Готові битки полити соусом і посипати зеленню.
Просмотров: 667
Категория: Рецепти |
| Теги: соус, биточки

Рекомендовані рецепти:

Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Запечені яйця з овочами
Фініковий кекс
Японський чізкейк
Горіхові рогалики
Паштет по-східному
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: