Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати окіст, фарширований рисом і чорними бобами?
Це блюдо дуже популярно на Кубі.
Для приготування нам буде потрібно:
окіст, вагою три кілограми;
п'ять склянок води;
один стакан чорних бобів;
п'ять ст. ложок олії (оливкової);
одна цибулина;
один лавровий лист;
півтора перцю;
сіль;
чотири зубчики часничку;
перець;

Маринад:
3/4 склянки апельсинового (свіжого);
чверть склянки часнику;
чверть склянки орегано;
чверть склянки оливкової олії;
сіль і перець;

Боби замочуємо на ніч. Вранці варимо їх з лавровим листком і половинкою перцю. Коли боби стануть м'якими, перець виймаємо, а воду зливаємо в миску.

Змішуємо всі інгредієнти для маринаду і наполягаємо шістдесят хвилин. Кладемо м'ясо в маринад і тримаємо в холодильнику пару годин.

На оливки. маслі на великій сковороді смажимо залишився перець (попередньо його нарізаємо), орегано і подрібнений часник. Додаємо боби, воду від бобів, рис, солимо і доводимо до кипіння. Варимо до готовності рису. Приправляємо блюдо оцтом.

Готову суміш викладаємо на м'ясо, загортаємо краю, перев'язуємо ниткою і запікаємо в духовці при 170 гр.

Приємного апетиту!
Просмотров: 576
Категория: Рецепти |
| Теги: чверть, перець

Рекомендовані рецепти:

Пиріжки з повидлом
Цукерки, бараночки
Вишневий пиріг з листкового тіста
Тарталетки з куркою і помідорами
Шоколадні цукерки з м'ятою
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: