Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати окіст, фарширований рисом і чорними бобами?
Це блюдо дуже популярно на Кубі. Для приготування нам буде потрібно: окіст, вагою три кілограми; п'ять склянок води; один стакан чорних бобів; п'ять ст. ложок олії (оливкової); одна цибулина; один лавровий лист; півтора перцю; сіль; чотири зубчики часничку; перець; Маринад: 3/4 склянки апельсинового (свіжого); чверть склянки часнику; чверть склянки орегано; чверть склянки оливкової олії; сіль і перець; Боби замочуємо на ніч. Вранці варимо їх з лавровим листком і половинкою перцю. Коли боби стануть м'якими, перець виймаємо, а воду зливаємо в миску. Змішуємо всі інгредієнти для маринаду і наполягаємо шістдесят хвилин. Кладемо м'ясо в маринад і тримаємо в холодильнику пару годин. На оливки. маслі на великій сковороді смажимо залишився перець (попередньо його нарізаємо), орегано і подрібнений часник. Додаємо боби, воду від бобів, рис, солимо і доводимо до кипіння. Варимо до готовності рису. Приправляємо блюдо оцтом. Готову суміш викладаємо на м'ясо, загортаємо краю, перев'язуємо ниткою і запікаємо в духовці при 170 гр. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 576 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |