Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати м'ясо з квасолею і рисом?
Рис для цього блюда готується окремо. Ви можете приготувати за своїм улюбленим рецептом або вибрати підходящий рецепт на сайті або запропонувати м'ясо з іншим гарніром. Але в єгипетській кухні (звідки взято цей рецепт) основний гарнір - розсипчастий рис.
Що знадобиться для приготування

Кілограм м'яса
300 грам квасолі (відварити або використовувати консервовану)
Три цибулини
Одна морквина
Кілька часточок часнику
Три помідора
Одна-дві столові ложки томатної пасти
Пучок кінзи
Три склянки бульйону
Один перчик чилі (якщо любите гостре - додайте більше)
Чорний перець, мускатний горіх, кардамон - за смаком
Сіль за смаком
Рослинна олія

Приготування

суху квасолю Замочіть на ніч.
М'ясо покладіть в каструлю з холодною водою шматком і відваріть до готовності. У процесі варіння в бульйон покладіть одну цибулину і одну моркву, додайте спеції, сіль. Варити м'ясо потрібно дві години, воно повинно стати дуже м'яким. Готове м'ясо дістати з бульйону, нарізати великими шматками. Бульйон процідіть.
Відваріть квасолю до готовності, в кінці приготування посоліть. Якщо берете консервовану квасолю, то її треба промити під проточною водою.
Дрібно наріжте всі овочі і зелень. Обсмажуйте всі разом на рослинному маслі поки не випарується сік від помідорів. Потім додайте томатну пасту, влийте бульйон і варіть поки соус не загусне. Додайте в соус м'ясо, квасоля і поваріть ще хвилин десять.
Подавайте разом з рисом та салатом із свіжих овочів.
Просмотров: 409
Категория: Рецепти |
| Теги: квасолю, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Курчата, приготовані у виноградному соку
Безе
Парові булочки
Гулаб-джамун
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Французькі булочки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: