Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати м'ясо з квасолею і рисом?
Рис для цього блюда готується окремо. Ви можете приготувати за своїм улюбленим рецептом або вибрати підходящий рецепт на сайті або запропонувати м'ясо з іншим гарніром. Але в єгипетській кухні (звідки взято цей рецепт) основний гарнір - розсипчастий рис. Що знадобиться для приготування Кілограм м'яса 300 грам квасолі (відварити або використовувати консервовану) Три цибулини Одна морквина Кілька часточок часнику Три помідора Одна-дві столові ложки томатної пасти Пучок кінзи Три склянки бульйону Один перчик чилі (якщо любите гостре - додайте більше) Чорний перець, мускатний горіх, кардамон - за смаком Сіль за смаком Рослинна олія Приготування суху квасолю Замочіть на ніч. М'ясо покладіть в каструлю з холодною водою шматком і відваріть до готовності. У процесі варіння в бульйон покладіть одну цибулину і одну моркву, додайте спеції, сіль. Варити м'ясо потрібно дві години, воно повинно стати дуже м'яким. Готове м'ясо дістати з бульйону, нарізати великими шматками. Бульйон процідіть. Відваріть квасолю до готовності, в кінці приготування посоліть. Якщо берете консервовану квасолю, то її треба промити під проточною водою. Дрібно наріжте всі овочі і зелень. Обсмажуйте всі разом на рослинному маслі поки не випарується сік від помідорів. Потім додайте томатну пасту, влийте бульйон і варіть поки соус не загусне. Додайте в соус м'ясо, квасоля і поваріть ще хвилин десять. Подавайте разом з рисом та салатом із свіжих овочів. | |
Просмотров: 559 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |