Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати курячі грудки в лимонно-винному соусі?
Страви з курки, традиційно займають велике місце в нашому раціоні, але як і все інше, вони можуть швидко приїсться, і тоді бажано спробувати урізноманітнити способи приготування. Одним з досить простих, але надзвичайно смачних способів приготування курки, є їх смаження в лимонно-винному соусі.

Що потрібно?

- Куряче філе - 5-6 шматків;
- Біле сухе вино - 0.3-0.4 літра;
- Свіжий лимонний сік - 6-7 ст. ложок;
- 1 головка часнику;
- 3-4 ложки борошна;
- Вершкове масло;
- Рослинне масло;
- 1-3 чайних ложки цукру;
- Сіль, перець за смаком.

Як готувати?

Миті курячі грудки ріжуться на більш тонкі пластини, які потім треба посолити, поперчити і виваляти в борошні. На сковороді розтопити вершкове масло, додати трохи рослинного, і в цій суміші обсмажити заготовлені курячі грудки протягом 5-7 хвилин з кожного боку на середньому вогні.
Потім в сковороду викласти попередньо нарізаний великими шматочками часник і залити все це лимонним соком і вином, додати трохи цукру. Все це тушкувати на повільному вогні до того моменту, як соус загусне. Все, грудки готові. Подавати можна з будь-яким гарніром.

Приємного апетиту!
Просмотров: 585
Категория: Рецепти |
| Теги: грудки, все

Рекомендовані рецепти:

Пиріг "Ягідне хмарина"
Салат з авокадо і свіжих печериць
Бутербродний торт "Полосатик"
Баклажани з волоськими горіхами
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Сирний пиріг з полуницею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: