Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати курячі грудки в лимонно-винному соусі?
Страви з курки, традиційно займають велике місце в нашому раціоні, але як і все інше, вони можуть швидко приїсться, і тоді бажано спробувати урізноманітнити способи приготування. Одним з досить простих, але надзвичайно смачних способів приготування курки, є їх смаження в лимонно-винному соусі. Що потрібно? - Куряче філе - 5-6 шматків; - Біле сухе вино - 0.3-0.4 літра; - Свіжий лимонний сік - 6-7 ст. ложок; - 1 головка часнику; - 3-4 ложки борошна; - Вершкове масло; - Рослинне масло; - 1-3 чайних ложки цукру; - Сіль, перець за смаком. Як готувати? Миті курячі грудки ріжуться на більш тонкі пластини, які потім треба посолити, поперчити і виваляти в борошні. На сковороді розтопити вершкове масло, додати трохи рослинного, і в цій суміші обсмажити заготовлені курячі грудки протягом 5-7 хвилин з кожного боку на середньому вогні. Потім в сковороду викласти попередньо нарізаний великими шматочками часник і залити все це лимонним соком і вином, додати трохи цукру. Все це тушкувати на повільному вогні до того моменту, як соус загусне. Все, грудки готові. Подавати можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 585 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |