Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати куряче філе з гострим фруктовим соусом?
Якщо ви любите несподівані смакові поєднання - цей рецепт для вас. Соус готується з абрикосового джему і французької гірчиці, смак виходить швидше солодкуватим, ніж гострим. Втім, його можна підкоригувати, змінивши співвідношення інгредієнтів в соусі. Необхідні продукти 500 грам курячого філе 100 грам панірувальних сухарів Дві столові ложки борошна 50 грам тертого сиру Одне яйце Сіль за смаком Гострий перець на кінчику ножа Для соусу - 100 г абрикосового джему і столова ложка зернистої гірчиці. Приготування Філе нарізаємо невеликими порційними шматочками, підсолюємо, обвалюємо в борошні. Збиваємо яйце з сіллю. Сир натираємо на дрібній тертці і змішуємо з панірувальними сухарями. Спочатку всі шматочки філе викладаємо в яйце, перемішуємо і потім обвалюємо в панірувальної суміші. Розміщуємо решітку над деко. Рядами поміщаємо філе на решітку, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо поки паніровка не стане золотистого відтінку. По часу це приблизно двадцять хвилин. Поки курка запікається, приготуємо соус. Змішуємо для цього абрикосовий джем з гірчицею, злегка збиваємо і підсолюємо за смаком. кожен шматочок готового філе встромляємо зубочистку або шпажку і подаємо разом з соусом. | |
Просмотров: 586 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |