Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати куряче філе з гострим фруктовим соусом?
Якщо ви любите несподівані смакові поєднання - цей рецепт для вас. Соус готується з абрикосового джему і французької гірчиці, смак виходить швидше солодкуватим, ніж гострим. Втім, його можна підкоригувати, змінивши співвідношення інгредієнтів в соусі.
Необхідні продукти

500 грам курячого філе
100 грам панірувальних сухарів
Дві столові ложки борошна
50 грам тертого сиру
Одне яйце
Сіль за смаком
Гострий перець на кінчику ножа
Для соусу - 100 г абрикосового джему і столова ложка зернистої гірчиці.

Приготування

Філе нарізаємо невеликими порційними шматочками, підсолюємо, обвалюємо в борошні. Збиваємо яйце з сіллю. Сир натираємо на дрібній тертці і змішуємо з панірувальними сухарями. Спочатку всі шматочки філе викладаємо в яйце, перемішуємо і потім обвалюємо в панірувальної суміші.
Розміщуємо решітку над деко. Рядами поміщаємо філе на решітку, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо поки паніровка не стане золотистого відтінку. По часу це приблизно двадцять хвилин.
Поки курка запікається, приготуємо соус. Змішуємо для цього абрикосовий джем з гірчицею, злегка збиваємо і підсолюємо за смаком.
кожен шматочок готового філе встромляємо зубочистку або шпажку і подаємо разом з соусом.
Просмотров: 586
Категория: Рецепти |
| Теги: підсолюємо, філе

Рекомендовані рецепти:

Домашні цукерки з інжиром
Запечені яйця з овочами
Заливна шинка
М'яке гарбузове печиво
М'ясний батон з дайконом і шинкою
"Той самий" столичний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: