Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати кукурудзяний пиріг з яблуками?
Ніжний, м'який, розсипчастий пиріг на кукурудзяній муці можна приготувати з будь-якими фруктами і добавками у вигляді горіхів, сухофруктів. Можна експериментувати і вплутувати їх у тісто або класти на дно форми, розкласти зверху пирога - загалом, як вам підкаже фантазія.
Що знадобиться для приготування

200 грам цукру
200 грам кукурудзяного борошна
Три яйця
200 грам вершкового масла (або маргарину)
Чайна ложка розпушувача

Для верху пирога
Дві столові ложки кориці
Дві столові ложки цукру
Чотири яблука

Приготування

Вершкове масло або маргарин розтопити, остудити до кімнатної температури і додати цукор. Міксером на високій швидкості збивати масу, поки вона не змінить колір на білий. Тоді по одному додавати яйця, кожен раз ретельно збиваючи і вимішуючи масу.
Всипати кукурудзяне борошно і додати розпушувач. Вимішати до однорідного стану.
Форму для випічки змастити маслом. Викласти тісто, верх розрівняти.
Яблука нарізати тонкими часточками, викласти внахлест на тісто, посипати цукром, змішаним з корицею. Поставити пиріг в розігріту до 180 градусів духовку і випікати приблизно сорок хвилин. Готового пирога дати трохи охолонути у формі, потім акуратно дістати і повністю остудити на решітці.
Просмотров: 1908
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: тісто, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Спагетті з шинкою і томатним соусом
Французький картопляний пиріг
Сирні пампушки
Слойки з яблуками
Ажурні млинці (рецепт)
Сирні кекси з кропом і кмином
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: