Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати «хліб» з курячого м'яса?
Я дуже люблю м'ясний хліб, але як-то, надивившись про нього всяких гидот по телевізору, втратила інтерес до магазинного готовому продукту. На виручку прийшов рецепт хліба з курячого м'яса.
Нам буде потрібно:

Фарш курячий - 800 грамів;
Білий хліб, м'якуш - 3 шматочки;
Яйце куряче - 1 шт.;
Цибуля ріпчаста - одна головка;
Молоко - 1 стакан;
Перець, сіль;
Сир твердий;
Печериці - 200 грамів.

Як будемо готувати?

Для початку треба приготувати фарш, зазвичай готую з білого курячого м'яса. Потім нарізаю цибулю дрібно і пасерую, потім додаю в фарш. (Сирий лук, доданий у фарш, часто викликає печію.) Після цього треба додати вимочену в молоці хліб, ретельно перемішати. Фарш поперчити і присолити, добре вибити. Прибрати в холодильник на півгодини або годину.

Поки фарш відпочиває, гриби очистити і посмажити.

Після цього будемо формувати наш хліб. Для початку форму стелю папером для випічки, потім треба викласти шар фаршу, потім смажені гриби, потім знову фарш, далі скибочки сиру, зверху знову покрити шаром фаршу. Розгладжуємо поверхню і форму ставимо у вже розігріту духовку. Температура в ній повинна бути близько 200 градусів. Випікаємо такий хліб близько однієї години, може бути трохи більше.

Просмотров: 608
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: хліб, фарш

Рекомендовані рецепти:

Пиріжки "Асорті для всієї родини"
Голландський салат з оселедцем
Салат "Сільський"
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Салат "Салют"
Квасоля з помідорами і грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: