Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати картоплю з хрусткою скоринкою?
Дуже смачний гарнір з картоплі. Готується легко і не вимагає особливих кулінарних навичок, що дуже цінно для молодих хазяєчок.
Інгредієнти:


Картопля;
Масло вершкове - одна або дві столові ложки;
Зелень і сіль.

Процес приготування:

Картоплю треба промити, після цього треба скласти в каструлю і залити водою, варити картоплю треба в мундирі. Після цього картоплю треба викласти і остудити, потім треба почистити від шкірки.
На сковороду треба покласти вершкове масло і дати йому розтопитися. Після цього треба викласти очищений картопля. Картопля для цієї страви краще брати дрібний. Картоплю треба розкладати в один шар. Потім прикрити кришкою. Практично хвилини через дві на картоплі утворюється янтарна скоринка. Після цього картоплю треба знову перевернути і також прикрити кришкою. Приблизно через пару хвилини картопля буде вже готовий. Після цього картоплю треба присолити і присипати зеленню.
Картоплю для такої страви можна готувати заздалегідь. А потім лише почистити і обсмажити.

Приємного апетиту!
Просмотров: 494
Категория: Рецепти |
| Теги: картоплю, треба

Рекомендовані рецепти:

Болгарський картопляний салат
Сирний пиріг з полуницею
Хачапурі
Вівсяні козинаки з сухофруктами
Шоколадно-горіхове праліне
Домашня ковбаса з кролика
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: