Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати картопляну запіканку з кабачками?
Смачне і нескладне блюдо на кожен день. Запіканку можна готувати з переважанням картоплі або кабачків, додавати різні спеції, різні сорти сиру і кожен раз смак буде відрізнятися. Дуже вдалий спосіб прилаштувати урожай кабачків.
Що знадобиться для приготування

Три великих картоплини
Один кабачок
Дві часточки часнику
100 грам твердого сиру
Три яйця
Столова ложка соєвого соусу
Сухі трави та спеції за смаком
Сіль за смаком
Трохи масла для змащування форми

Приготування

Сиру картоплю очистити від шкірки, нарізати тоненькими кружальцями. Форму для запікання змастити маслом, викласти шар картоплі. Посолити, присипати сухими травами, спеціями, дрібно нарубаним часником. Наступний шар зробити з нарізаних кружечками кабачків. Їх теж посолити, приправити спеціями, часником. Останній шар зробити з картоплі.
Яйця збити із соєвим соусом, залити цією сумішшю картоплю з кабачками. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку, запікати півгодини. Коли верх запіканки підрум'яниться, посипати картоплю тертим сиром і ненадовго повернути в духовку. Розплавився сир – діставайте і розкладайте по тарілках – запіканка готова! Приємного апетиту!
Просмотров: 583
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачків, картоплю

Рекомендовані рецепти:

Клубочки ниток
Рецепт приготування закуски "Морська мушля"
Печиво "Анзак"
Коржики на кефірі "від бабусі"
Тайський салат
Апельсинові мафіни
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: