Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати картопляну запіканку з кабачками?
Смачне і нескладне блюдо на кожен день. Запіканку можна готувати з переважанням картоплі або кабачків, додавати різні спеції, різні сорти сиру і кожен раз смак буде відрізнятися. Дуже вдалий спосіб прилаштувати урожай кабачків. Що знадобиться для приготування Три великих картоплини Один кабачок Дві часточки часнику 100 грам твердого сиру Три яйця Столова ложка соєвого соусу Сухі трави та спеції за смаком Сіль за смаком Трохи масла для змащування форми Приготування Сиру картоплю очистити від шкірки, нарізати тоненькими кружальцями. Форму для запікання змастити маслом, викласти шар картоплі. Посолити, присипати сухими травами, спеціями, дрібно нарубаним часником. Наступний шар зробити з нарізаних кружечками кабачків. Їх теж посолити, приправити спеціями, часником. Останній шар зробити з картоплі. Яйця збити із соєвим соусом, залити цією сумішшю картоплю з кабачками. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку, запікати півгодини. Коли верх запіканки підрум'яниться, посипати картоплю тертим сиром і ненадовго повернути в духовку. Розплавився сир – діставайте і розкладайте по тарілках – запіканка готова! Приємного апетиту! | |
Просмотров: 617 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |