Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати картопля запечена з імбиром і часником?
![]() Що потрібно для приготування? - 1.5-2 кг картоплі; - 3 шт. свіжого імбиру; - 4 зубчики часнику; - половина столової ложки меду; - 50-100 грам рослинного масла; - сіль, перець за смаком. Як готувати: Картоплю почистити і нарізати скибочками, залити водою і поставити на плиту. Довести до кипіння і посолити. Після чого, зняти каструлю з плити і злити воду. Поки вариться картопля, змішати в тарілці мед і рослинне масло, видавити в отриману суміш часник. На дрібній тертці натерти імбир, і також викласти його в тарілку. Викладаємо картоплю на деко, попередньо вистеливши на нього пергамент. При цьому треба намагатися, щоб картопля лежав вільно, це потрібно для досягнення рум'яної скоринки. Зверху заливаємо картоплю раніше отриманою сумішшю, і запікаємо в духовці при середній температурі 40-50 хвилин. Страва готова! Подавати можна як у гарячому, так і в холодному вигляді. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 813 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 2 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |