Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати картопля запечена з імбиром і часником?
Картопля, по праву вважається найкращим гарніром до других страв, однак він може бути і цілком самостійним блюдом, найголовніше приготувати його оригінально. І одним із таких оригінальних рецептів, можна по праву вважати запечена картопля з імбиром і часником.

Що потрібно для приготування?

- 1.5-2 кг картоплі;
- 3 шт. свіжого імбиру;
- 4 зубчики часнику;
- половина столової ложки меду;
- 50-100 грам рослинного масла;
- сіль, перець за смаком.

Як готувати:

Картоплю почистити і нарізати скибочками, залити водою і поставити на плиту. Довести до кипіння і посолити. Після чого, зняти каструлю з плити і злити воду. Поки вариться картопля, змішати в тарілці мед і рослинне масло, видавити в отриману суміш часник. На дрібній тертці натерти імбир, і також викласти його в тарілку.

Викладаємо картоплю на деко, попередньо вистеливши на нього пергамент. При цьому треба намагатися, щоб картопля лежав вільно, це потрібно для досягнення рум'яної скоринки.
Зверху заливаємо картоплю раніше отриманою сумішшю, і запікаємо в духовці при середній температурі 40-50 хвилин. Страва готова!
Подавати можна як у гарячому, так і в холодному вигляді.
Приємного апетиту!
Просмотров: 813
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: картопля, картоплю

Рекомендовані рецепти:

Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Квасоля по-грузинськи з горіхами
Цибульні булочки
Пиріг з яблуками на сирному тісті
Житні млинці
Курка з томатним рисом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: