Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати кабачкові оладки під сирним соусом?
Оладки в російській кухні завжди були в пошані, і чи не в кожній родині був свій, особливий рецепт за яким готувалися ці смачні, рум'яні калачі. Для смаження оладок була й окрема сковорідка, називалася вона ладкой. Пропоную рецепт овочевих оладок вже в сучасному варіанті - під сирним соусом.
Що знадобиться для приготування

Літр молока
600 грам борошна
Один кабачок
Один солодкий болгарський перець
Три яйця
Два плавлених сирка (200 грам)
100 грам шинки
Сіль і цукор за смаком
Зелень
Рослинна олія

Приготування

Збиваємо яйця з сіллю і цукром, вливаємо 800 мл. теплого молока. Поступово додаємо просіяне борошно і вимішуємо однорідне тісто без грудочок. Натираємо на середній тертці кабачок (його потрібно попередньо очистити від шкірки і видалити насіння), злегка віджимаємо, додаємо в тісто. Вливаємо трохи рослинного масла, даємо тісту настоятися хвилин п'ять. Готове тісто має бути по консистенції як густа сметана. Випікаємо оладки на середньому вогні, підрум'янюючи з обох сторін.
Соус. Перець і шинку нарізаємо соломкою, зелень дрібно рубаємо. Дві столові ложки борошна підсушуємо на сковорідці до легкої зміни кольору. Вливаємо молоко, що залишилося, перемішуємо з борошном. Нагріваємо суміш майже до кипіння, додаємо плавлений сир. Коли сир розплавиться, кладемо в соус перець і шинку, зелень. Солимо за смаком, приправляємо спеціями і подаємо з оладками.
Просмотров: 617
Категория: Рецепти |
| Теги: вливаємо, оладки

Рекомендовані рецепти:

Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Ковбаса кров'яна
Запіканка з гарбуза і сиру
Стручкова квасоля з фаршем
Листковий салат з сиром фета
Торт "Мурашник"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: