Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати кабачкові оладки під сирним соусом?
Оладки в російській кухні завжди були в пошані, і чи не в кожній родині був свій, особливий рецепт за яким готувалися ці смачні, рум'яні калачі. Для смаження оладок була й окрема сковорідка, називалася вона ладкой. Пропоную рецепт овочевих оладок вже в сучасному варіанті - під сирним соусом. Що знадобиться для приготування Літр молока 600 грам борошна Один кабачок Один солодкий болгарський перець Три яйця Два плавлених сирка (200 грам) 100 грам шинки Сіль і цукор за смаком Зелень Рослинна олія Приготування Збиваємо яйця з сіллю і цукром, вливаємо 800 мл. теплого молока. Поступово додаємо просіяне борошно і вимішуємо однорідне тісто без грудочок. Натираємо на середній тертці кабачок (його потрібно попередньо очистити від шкірки і видалити насіння), злегка віджимаємо, додаємо в тісто. Вливаємо трохи рослинного масла, даємо тісту настоятися хвилин п'ять. Готове тісто має бути по консистенції як густа сметана. Випікаємо оладки на середньому вогні, підрум'янюючи з обох сторін. Соус. Перець і шинку нарізаємо соломкою, зелень дрібно рубаємо. Дві столові ложки борошна підсушуємо на сковорідці до легкої зміни кольору. Вливаємо молоко, що залишилося, перемішуємо з борошном. Нагріваємо суміш майже до кипіння, додаємо плавлений сир. Коли сир розплавиться, кладемо в соус перець і шинку, зелень. Солимо за смаком, приправляємо спеціями і подаємо з оладками. | |
Просмотров: 617 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |