Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати грибний суп з рисом?
Пісна кухня, може і повинна бути смачною, і погано тим, хто цього не розуміє. Без м'яса та риби, можна приготувати величезну кількість, як перших, так і других страв. І одним з таких страв, є грибний суп з рисом, який крім того, що смачний, ще і швидко готується. Що нам потрібно? - 800 грам грибів (печериці, гливи); - 2,5 літра води; - 2 цибулини середнього розміру; - 100 грамів топленого масла (якщо такого немає, можна замінити на звичайне рослинне (пост все ж)); - 200 грамів рису, в ідеалі круглозернистого. Як готувати: Гриби викласти у воду і відварити до кипіння. Потім готовий грибний бульйон процідити через сито, слив бульйон в окрему каструлю, а гриби викласти на обробну дошку і порізати на четвертинки. На топленому маслі обсмажити дрібно порізану цибулю і додати його в бульйон, туди ж покласти попередньо помиту рис і варити на невеликому вогні. У міру википання води рекомендується трохи доливати кип'ячену воду. Через 10-15 хвилин, у суп викласти відварені гриби і варити ще 3-4 хвилини. Суп готовий. Подавати разом зі сметаною і дрібно нарізаною зеленню | |
Просмотров: 600 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |