Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати грибний суп з рисом?
Пісна кухня, може і повинна бути смачною, і погано тим, хто цього не розуміє. Без м'яса та риби, можна приготувати величезну кількість, як перших, так і других страв. І одним з таких страв, є грибний суп з рисом, який крім того, що смачний, ще і швидко готується.
Що нам потрібно?
- 800 грам грибів (печериці, гливи);
- 2,5 літра води;
- 2 цибулини середнього розміру;
- 100 грамів топленого масла (якщо такого немає, можна замінити на звичайне рослинне (пост все ж));
- 200 грамів рису, в ідеалі круглозернистого.
Як готувати:
Гриби викласти у воду і відварити до кипіння. Потім готовий грибний бульйон процідити через сито, слив бульйон в окрему каструлю, а гриби викласти на обробну дошку і порізати на четвертинки. На топленому маслі обсмажити дрібно порізану цибулю і додати його в бульйон, туди ж покласти попередньо помиту рис і варити на невеликому вогні. У міру википання води рекомендується трохи доливати кип'ячену воду. Через 10-15 хвилин, у суп викласти відварені гриби і варити ще 3-4 хвилини. Суп готовий. Подавати разом зі сметаною і дрібно нарізаною зеленню
Просмотров: 404
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, гриби

Рекомендовані рецепти:

Святковий торт "Смородинка"
Яловичина в лимонному соусі
Млинці з зеленою цибулею
Морквяний торт
Десерт "Карамельний"
Ладду - східне ласощі з нуту
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: