Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати гостре рагу з яловичини?
Ступінь гостроти м'ясного рагу ви можете підкоригувати під себе, якщо дотримуватися рецепту, то страва вийде досить гострим. На гарнір до нього добре підійдуть свіжі овочі, нарізані шматочками або у вигляді салату. Що знадобиться для приготування 700 грам яловичини Дві цибулини Дві часточки часнику 500 мл бульйону чи води 400 грам томатів у власному соку Два стручки свіжого гострого перцю Їдальня ложка борошна Сіль за смаком Рослинна олія Приготування Цибулю і часник дрібно рубаємо, перець розрізаємо навпіл і виймаємо серединку з насінням. М'ясо ріжемо невеликими шматочками. Розігріваємо в сковороді трохи олії, невеликими порціями обсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки. По часу - приблизно п'ять хвилин на порцію. Перекладаємо м'ясо в посуд з товстим дном або в казанчик. В тому ж маслі обсмажуємо цибулю і часник, додаємо борошно, при постійному помішуванні смажимо ще хвилину. Вливаємо бульйон або воду, даємо закипіти і переливаємо вміст в каструлю з м'ясом. Додаємо томати (їх розім'яти) разом з соком і нарізаний перець. Накриваємо посуд кришкою і тушкуємо в духовці на слабкому вогні півтори - дві години. Готове рагу даємо настоятися з півгодини і подаємо з салатом. | |
Просмотров: 601 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |