Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гостре рагу з яловичини?
Ступінь гостроти м'ясного рагу ви можете підкоригувати під себе, якщо дотримуватися рецепту, то страва вийде досить гострим. На гарнір до нього добре підійдуть свіжі овочі, нарізані шматочками або у вигляді салату.
Що знадобиться для приготування
700 грам яловичини
Дві цибулини
Дві часточки часнику
500 мл бульйону чи води
400 грам томатів у власному соку
Два стручки свіжого гострого перцю
Їдальня ложка борошна
Сіль за смаком
Рослинна олія

Приготування

Цибулю і часник дрібно рубаємо, перець розрізаємо навпіл і виймаємо серединку з насінням. М'ясо ріжемо невеликими шматочками.
Розігріваємо в сковороді трохи олії, невеликими порціями обсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки. По часу - приблизно п'ять хвилин на порцію. Перекладаємо м'ясо в посуд з товстим дном або в казанчик.
В тому ж маслі обсмажуємо цибулю і часник, додаємо борошно, при постійному помішуванні смажимо ще хвилину. Вливаємо бульйон або воду, даємо закипіти і переливаємо вміст в каструлю з м'ясом. Додаємо томати (їх розім'яти) разом з соком і нарізаний перець. Накриваємо посуд кришкою і тушкуємо в духовці на слабкому вогні півтори - дві години. Готове рагу даємо настоятися з півгодини і подаємо з салатом.
Просмотров: 569
Категория: Рецепти |
| Теги: Рагу, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Кекс апельсиновий-шоколадний
Овочі, запечені з прянощами і медом
Яблучний насипний пиріг
Салат з оселедцем (рецепт)
Бутерброди "сонечка"
Рулет з абрикосовим джемом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: