Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати башточки з кабачків?
Є башточки з баклажанів, коли вони чергуються з бринзою, помідорами і зеленню, а в цьому рецепті щось подібне пропонується спорудити з кабачків. Правда, інгредієнти для прошарку дещо інші.
Що знадобиться для приготування (пропорції довільні)

Молоді кабачки
Свіжі помідори
Часник
Зелень
Сметана або майонез (можна і йогурт або суміш з цих продуктів)
Тертий сир для посипання
Борошно
Яйце
Сіль і спеції
Рослинна олія

Приготування

Борошно змішуємо з сіллю, збиваємо яйця. Кабачки ріжемо кружальцями, потім спочатку в борошно, потім в яйце і обсмажуємо в рослинному маслі з двох сторін до готовності. Сильно смажити не потрібно.
Готуємо прошарок - намазки. Дрібно рубаємо зелень, часник пропускаємо через часникодавку. Змішуємо сметану або майонез, йогурт з часником і зеленню, якщо треба, додаємо сіль, мелений перець, спеції. Помідори ріжемо кружальцями.
На кружечок кабачка намазуємо прошарок, кладемо помідор, знову прошарок, шари повторюємо ще один раз. Зверху повинен бути кружечок кабачка з прошарком. Ставимо кабачкові башточки в холодильник години на два, перед подачею посипаємо тертим сиром.
Просмотров: 591
Категория: Рецепти |
| Теги: прошарок, башточки

Рекомендовані рецепти:

«Рафаелло» з плавлених сирків
Сирна "самса" з грибами
Імбирно-медовий кекс з волоськими горіхами
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Млинці з бананом
Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: