Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати башточки з кабачків?
Є башточки з баклажанів, коли вони чергуються з бринзою, помідорами і зеленню, а в цьому рецепті щось подібне пропонується спорудити з кабачків. Правда, інгредієнти для прошарку дещо інші. Що знадобиться для приготування (пропорції довільні) Молоді кабачки Свіжі помідори Часник Зелень Сметана або майонез (можна і йогурт або суміш з цих продуктів) Тертий сир для посипання Борошно Яйце Сіль і спеції Рослинна олія Приготування Борошно змішуємо з сіллю, збиваємо яйця. Кабачки ріжемо кружальцями, потім спочатку в борошно, потім в яйце і обсмажуємо в рослинному маслі з двох сторін до готовності. Сильно смажити не потрібно. Готуємо прошарок - намазки. Дрібно рубаємо зелень, часник пропускаємо через часникодавку. Змішуємо сметану або майонез, йогурт з часником і зеленню, якщо треба, додаємо сіль, мелений перець, спеції. Помідори ріжемо кружальцями. На кружечок кабачка намазуємо прошарок, кладемо помідор, знову прошарок, шари повторюємо ще один раз. Зверху повинен бути кружечок кабачка з прошарком. Ставимо кабачкові башточки в холодильник години на два, перед подачею посипаємо тертим сиром. | |
Просмотров: 591 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |