Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати афінський салат?
До знаменитого грецького салату це блюдо відношення не має. Щось спільне є тільки у складі інгредієнтів, але заправка зовсім інша. Необхідні продукти 250 грам курячого філе або м'яса індички 300 грам білокачанної капусти Одна цибулина Половинка салатного огірка (або декілька звичайних огірків) Три великих помідора Дві столових ложки рослинного масла Для заправки 250 мл натурального йогурту або нежирної сметани Три столові ложки молока Одна - дві часточки часнику Половинка цибулини Пучок зелені Сіль і чорний мелений перець Столова ложка лимонного соку Приготування Лук для салату нарізаємо півкільцями, м'ясо - брусочками або тонкими смужками. Обсмажуємо м'ясо на олії, солимо, перчимо, викладаємо на тарілку. У тому ж маслі обсмажуємо цибулю і змішати його з м'ясом. Капусту шаткуємо, солимо, злегка перетираємо. Огірок ріжемо шматочками, помідори - часточками. В порційні салатники викладаємо продукти шарами. Спочатку капуста, потім огірки, поливаємо половиною соусу. Шар м'яса з цибулею, помідори, друга половина соусу. Соус. Дрібно покришити цибулю і зелень. Часник пропустити через прес. Змішати йогурт з молоком, злегка збити, додати цибулю, часник, зелень, влити лимонний сік, посолити і поперчити. Добре перемішати. | |
Просмотров: 692 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |