Ногу можна нашпигувати, використовуючи часник, морква, солодкий і гострий перець, шматочки сала, яблука, чорнослив, ягоди ялівцю, суміші пряних трав і т.д. є один французький рецепт, в якому баранячу ногу шпигують анчоусами або оселедцем. Проколи для шпигования роблять під невеликим кутом до напрямку кістки. Нашпиговану ногу обмазують рослинним маслом і відправляють в духовку. Для того, щоб утворилася рум'яна кірочка, не дає витікати соку, первісна температура в духовці повинна бути високою протягом перших 4-х хвилин. Потім температура різко знижується до 160 градусів, нога продовжує запікати до готовності. Подають баранячу ногу цілком на красивому блюді з маринованими овочами і фруктами або іншим гарніром. М'ясо нарізати пластинками самим господарем і розкладається на тарілки гостям.