Головна » Статті » Рецепти

Як готувати сирні маффіни з апельсином і родзинками?
Ці маффіни готуються з цедрою апельсина і з додаванням у тісто бренді. Виходить смачно і ароматно. Під час випікання бренді випаровується, тому дітям такий десерт теж можна їсти.
Знадобиться: борошна дві склянки і двісті грамів сиру, сто грамів масла і два яйця, цедра з цілого апельсина, дві ложки бренді, сто мл молока, дві ч. ложки розпушувача і три чверті склянки цукру.

Як готувати мафіни.
Сир у блендері подрібнюємо, всі наступні процедури з тестом робимо вже поза блендера, замішуємо тісто руками.
Додаємо яйця до сиру, розпушувач, масло і ретельно розтираємо, потім додаємо цукор і бренді і в саму останню чергу всипаємо борошно (і всі інші інгредієнти). Тісто буде дуже густе, так і повинно бути, не лякайтеся.

Формочки для маффінів (стандартні) рясно змащуємо маслом і викладаємо тісто (не на всю висоту). Потім відправляємо формочки в духову шафу, температуру витримуємо в + 180, час випічки близько години. У розрізі мафіни виходять щільними. Родзинки в тісто додаємо за бажанням, чесно сказати, і без родзинок ці кекси дуже гарні на смак.
Приємного!
Просмотров: 589
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, бренді

Рекомендовані рецепти:

Коржики на кефірі "від бабусі"
Рублене тісто
Сирний крем з бананами і фініками
Вишневий штрудель з сиром
Швидкі пиріжки з рибою
Булочки з корицею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: