Головна » Статті » Рецепти

Як готувати буряковий салат?
Даний варіант бурякового салату володіє вишуканим тонким смаком. Виглядає красиво, дуже швидко готується і поїдається (як показує практика) теж досить таки швидко.
Для приготування цього бурякового салату нам знадобляться: одна буряк, одна морквина, одна груша (хочу зауважити, що всі овочі і груша повинні бути однаковими за розміром). Так само додатково знадобиться свіжий апельсин і свіжий лимон, трохи солі і кунжут (насіння) обсмажений.

Буряк моєму, моркву миємо, знімаємо шкірку. Тепер беремо ту тертку, яка призначена для натирання корейської моркви. Натираємо тонко всю буряк і всю моркву. Грушу промиваємо і шкірку зчищаємо. Тепер всю м'якоть (а груша неодмінно повинна побут твердої) натираємо на цій же "корейської" тертці. Змішуємо буряк з грушею і морквою, солимо. Поливаємо соком, видавленим із апельсина і лимона (одну чайну ложечку лимонного і стільки ж апельсинового соку). Все, салат готовий, гарненько перемішуємо його і в блюдо перекладаємо, посипаємо кунжутом і насолоджуємося чудовим смаком.
Просмотров: 607
Категория: Рецепти |
| Теги: всю, буряк

Рекомендовані рецепти:

Мафіни з мигдалем і цукатами
Пиріг "Зебра"
Пісний вишнево-шоколадний кекс
Оселедець у східному стилі
Ватрушки "Трояндочки"
Закритий лимонний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: