Головна » Статті » Рецепти

Як запекти гарбуз скибочки з травами?
Рецепт найпростіший, але незважаючи на свою простоту набридне він не скоро. Можна придумувати різні поєднання спецій і прянощів і кожен раз гарбуз буде мати новий смак.
Що знадобиться для приготування
Гарбуз
Суміш мелених перців
Прованські трави (майоран, базилік, розмарин)
Велика сіль
Кілька столових ложок оливкової олії
Приготування

Всі пропорції довільні. До рекомендованих прянощам і спеціям ви можете додати свої улюблені трави, що виключити, замінити - словом, імпровізація в рецепті тільки вітається. Сіль краще брати велику морську, але якщо такої немає, то підійде звичайна поварена сіль.
Гарбуз очищаємо від шкірки і волокнистої м'якоті з насінням. Нарізаємо скибочками, оптимальною товщиною буде 1,5 см або трохи товщі.

Деко застеляємо фольгою, викладаємо на неї скибочки гарбуза. Укладайте щільно, щоб не залишалося порожнього місця. За допомогою пензлика поверхню гарбуза заправляємо оливковою олією, зверху посипаємо перцем, травами і крупною сіллю. Дрібну сіль краще не використовувати, вона сприяє виділенню соку з гарбуза.
Запікати при температурі 180 градусів приблизно 50 хвилин.
Просмотров: 457
Категория: Рецепти |
| Теги: гарбуза, гарбуз

Рекомендовані рецепти:

Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Картопляний салат з беконом та помідорами
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Рецепт "Хрусткого" салату
Смажений рис з ананасом
Яблучний насипний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: