Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати свинину в томатному соусі?

У світі існує величезна кількість рецептів приготування свинини, і далеко не самим останнім з них є спосіб її приготування в томатному соусі. Готується не складно, але приголомшливо смачно.

Що нам потрібно?
- 1кг свинини;
- 2-3 столових ложки томатної пасти (якщо її немає, то підійде і кетчуп);
- невеликий пучок зелені за смаком;
- 2-3 чайних ложки спецій "для гриля";
- 2-3 столових ложки оливкової олії;
- 3-4 зубчики часнику;
- сіль, перець за смаком.

Помідори натерти на тертці, або якщо є блендер подрібнити їх у ньому. Часник і зелень дрібно порізати, викласти в тарілку, вилити туди пасту, додати помідори, оливкова олія і додати спеції.
Обваляти попередньо нарізане м'ясо в отриманій суміші, посолити. Накрити тарілку з м'ясом харчовою плівкою і поставити маринуватися у холодильник на 3-4 години. По закінченні цього часу нагріти сковороду, налити зовсім трохи олії і обсмажувати м'ясо з двох сторін до повної готовності (для прикладу, м'ясо товщиною 1-1 .5 см готується по 10 хвилин з кожного боку). Страва готова!

як гарнір можна запропонувати картопля або рис.

Приємного апетиту!
Просмотров: 560
Категория: Рецепти |
| Теги: 2-3, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Кругла хала
Салат з моцарелою і креветками (рецепт)
Шоколадно-сирний пиріг
Рулет з яблуками
Курка з квасолею
Баклажани з волоськими горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: