Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати свинину в томатному соусі?
У світі існує величезна кількість рецептів приготування свинини, і далеко не самим останнім з них є спосіб її приготування в томатному соусі. Готується не складно, але приголомшливо смачно. Що нам потрібно? - 1кг свинини; - 2-3 столових ложки томатної пасти (якщо її немає, то підійде і кетчуп); - невеликий пучок зелені за смаком; - 2-3 чайних ложки спецій "для гриля"; - 2-3 столових ложки оливкової олії; - 3-4 зубчики часнику; - сіль, перець за смаком. Помідори натерти на тертці, або якщо є блендер подрібнити їх у ньому. Часник і зелень дрібно порізати, викласти в тарілку, вилити туди пасту, додати помідори, оливкова олія і додати спеції. Обваляти попередньо нарізане м'ясо в отриманій суміші, посолити. Накрити тарілку з м'ясом харчовою плівкою і поставити маринуватися у холодильник на 3-4 години. По закінченні цього часу нагріти сковороду, налити зовсім трохи олії і обсмажувати м'ясо з двох сторін до повної готовності (для прикладу, м'ясо товщиною 1-1 .5 см готується по 10 хвилин з кожного боку). Страва готова! як гарнір можна запропонувати картопля або рис. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 560 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |