Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати пиріг з рибою і ковбасним сиром?
В багатошаровій мало тіста і багато начинки, яка, в принципі, може бути будь-якою. Тісто універсальне за складом, смачне, розсипчасте і тонке.
Що знадобиться для приготування тіста

Два яйця
Дві столові ложки цукру
Половина чайної ложки солі
400 мл кефіру
Пакетик розпушувача (10 грам)
150 грам маргарину
300 грам борошна

Для начинки

400 грамів риби
Дві столові ложки сухого рису
Дві - три цибулини
Два яйця
150 грам ковбасного сиру
Пучок кропу

Приготування

Рибу нарізати шматками і припустити в невеликій кількості води з перцем і гілочкою кропу. Остудити і розібрати на невеликі шматочки, вибрати кісточки. Цибулю обсмажити в олії. Зварити рис і яйця, яйця порізати шматочками. Натерти ковбасний сир на тертці. Змішати всі інгредієнти для начинки, посолити за смаком, додати дрібно нарізаний кріп.
Тісто. Збити яйця з цукром і сіллю, влити кефір і розтоплений маргарин. Борошно і розпушувач змішати, додати в рідку суміш і вимішати міксером до консистенції сметани.
Форму змастити маслом, вилити більше половини тіста, покласти начинку і залити рештою тестом.
Випікати 50 хвилин при температурі 180 градусів.
Просмотров: 443
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, яйця

Рекомендовані рецепти:

Торт "Посмішка негра"
Запіканка з фаршу й картоплі по-грецьки (аші)
Десерт "Кокосовий рай"
Пряники медово-бананові
Торт "Медовик"
Салат з оселедцем (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: