Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати м'ясний салат з редькою?
У салату дуже цікавий смак, і не відразу можна визначити з чого він зроблений. Досить легкий, але самодостатній, і цілком підійде як для сімейного вечері, так і для святкового застілля. Що знадобиться з продуктів Одна зелена редька або один дайкон 300 грам відвареного м'яса (індичка, свинина, яловичина, телятина) Гарбуз або морквина (на вибір і за бажанням) Одна цибулина Два яйця Столова ложка майонезу Сіль і перець за смаком Дві столові ложки води Рослинне масло Приготування Зелену редьку або дайкон натерти на тертці для корейської моркви. Посипати сіллю, перемішати і дати трохи постояти щоб пішов сік. Потім злегка віджати сік злити. Це потрібно для того, щоб у редьки пішла гіркота, а дайкон віддав зайвий сік (інакше салат або буде гірчити, або буде дуже водянистим). Цибулю нарізати півкільцями або пір'ям і спасерувати в олії. Остудити, змішати з редькою. Відварне м'ясо розібрати на довгі тонкі волокна. Яйця збити з водою, підсолити і підсмажити тоненькі млинці (як омлет). Дати повністю охолонути і нарізати тонкими смужками (локшиною). Змішати всі компоненти. Для кольору і смаку можна натерти морквину або невеликий шматочок гарбуза. Салат заправити ложкою майонезу, більше класти не потрібно - в салаті є масло і заправка необхідна тільки для зв'язки інгредієнтів. Втім, це на смак - якщо любите салати з майонезом, додайте більше. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 588 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |