Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати м'ясний салат з редькою?
У салату дуже цікавий смак, і не відразу можна визначити з чого він зроблений. Досить легкий, але самодостатній, і цілком підійде як для сімейного вечері, так і для святкового застілля.
Що знадобиться з продуктів

Одна зелена редька або один дайкон
300 грам відвареного м'яса (індичка, свинина, яловичина, телятина)
Гарбуз або морквина (на вибір і за бажанням)
Одна цибулина
Два яйця
Столова ложка майонезу
Сіль і перець за смаком
Дві столові ложки води
Рослинне масло

Приготування

Зелену редьку або дайкон натерти на тертці для корейської моркви. Посипати сіллю, перемішати і дати трохи постояти щоб пішов сік. Потім злегка віджати сік злити. Це потрібно для того, щоб у редьки пішла гіркота, а дайкон віддав зайвий сік (інакше салат або буде гірчити, або буде дуже водянистим).
Цибулю нарізати півкільцями або пір'ям і спасерувати в олії. Остудити, змішати з редькою. Відварне м'ясо розібрати на довгі тонкі волокна.
Яйця збити з водою, підсолити і підсмажити тоненькі млинці (як омлет). Дати повністю охолонути і нарізати тонкими смужками (локшиною). Змішати всі компоненти. Для кольору і смаку можна натерти морквину або невеликий шматочок гарбуза.
Салат заправити ложкою майонезу, більше класти не потрібно - в салаті є масло і заправка необхідна тільки для зв'язки інгредієнтів. Втім, це на смак - якщо любите салати з майонезом, додайте більше. Приємного апетиту!
Просмотров: 588
Категория: Рецепти |
| Теги: сік, салат

Рекомендовані рецепти:

Закуска "Грибна галявина"
Салат "Крабик" (рецепт)
Сирні кексики
Вівсяний хлібець
Тайський салат
Хрустка випічка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: