Головна » Статті » Рецепти

Булочки з манки з мигдальною начинкою
Список продуктів: три столів. ложечки солодкого вершкового масла, 1.25 склянки манної крупи, апельсинова есенція (продається в маленькому пузыречке, при бажанні її можна замінити будь-який інший есенцією), сіль, вода, стаканчик рубаного мигдалю, п'ять столових ложок гранульованого цукру, кориця, звичайний цукор.
Розігріваємо на вогні сковорідку з товстим дном і розпускаємо вершкове масло. Додаємо манну крупу, перемішуємо, прибираємо з вогню і залишаємо просочуватися на ніч (при кімнатній температурі). На наступний день з'єднуємо манку з крихітної щепоточкой солі і крапелькою апельсинової есенції. Поступово додаємо гарячу водичку і манну крупу вимішуємо, як тісто. Залишаємо тісто з манки на 60 хвилин.

В окремому посуді змішуємо гранульований цукор, корицю і рубаний мигдаль.
Формуємо булочки: беремо шматочок тіста, розміром трохи більше волоського горішка, скачуємо кульку, в середині робимо ямку, в яку кладемо одну чайн. ложечку начинки. Закриваємо булочку і надаємо їй овальну форму.

Випікаємо булочки з манки в духовці, нагрітій до 180 гр. Даємо трохи охолонути, потім у розведене водою есенцію апельсинову (буквально 1-2 краплі есенції) і обвалюємо в цукрі.
Просмотров: 573
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки, манки

Рекомендовані рецепти:

Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Овочевий суп-пюре з каррі
Відкритий пиріг з персиками
Фініковий кекс
Спагетті з вершковим соусом і грибами
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: