Список продуктів: три столів. ложечки солодкого вершкового масла, 1.25 склянки манної крупи, апельсинова есенція (продається в маленькому пузыречке, при бажанні її можна замінити будь-який інший есенцією), сіль, вода, стаканчик рубаного мигдалю, п'ять столових ложок гранульованого цукру, кориця, звичайний цукор. Розігріваємо на вогні сковорідку з товстим дном і розпускаємо вершкове масло. Додаємо манну крупу, перемішуємо, прибираємо з вогню і залишаємо просочуватися на ніч (при кімнатній температурі). На наступний день з'єднуємо манку з крихітної щепоточкой солі і крапелькою апельсинової есенції. Поступово додаємо гарячу водичку і манну крупу вимішуємо, як тісто. Залишаємо тісто з манки на 60 хвилин.
В окремому посуді змішуємо гранульований цукор, корицю і рубаний мигдаль. Формуємо булочки: беремо шматочок тіста, розміром трохи більше волоського горішка, скачуємо кульку, в середині робимо ямку, в яку кладемо одну чайн. ложечку начинки. Закриваємо булочку і надаємо їй овальну форму.
Випікаємо булочки з манки в духовці, нагрітій до 180 гр. Даємо трохи охолонути, потім у розведене водою есенцію апельсинову (буквально 1-2 краплі есенції) і обвалюємо в цукрі.