Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати баклажановий салат з яйцем?
Салат готується з печених на відкритому вогні баклажанів. Саме це надає баклажанів неповторний смак і запах, а додавання варених яєць робить салат більш ніжним. Рекомендується подрібнювати готові інгредієнти в блендері або в процесорі.
Що знадобиться для приготування

Два великих баклажана
Два яйця
П'ять - шість зубчиків часнику (додайте за смаком)
Сік половинки лимона
Майонез за смаком
Сіль за смаком

Приготування

Баклажани потрібно спекти на відкритому вогні (на газовій горілці, мангалі або на вогнищі) до готовності. Дуже зручно піч на рассекателе полум'я - зробити середній вогонь і покласти баклажани на розсікач. Коли шкірка з нижньої сторони почорніє, переверніть баклажани на іншу сторону і так печіть до готовності. Потім дайте трохи охолонути, зніміть шкірку і розріжте баклажани уздовж навпіл, але не до кінця. Поставте вертикально в глибокий салатник або в друшляк щоб стікала гіркоту. Хвилин через 20 завантажте баклажани разом з вареними яйцями і часником в блендер або в процесор і подрібніть до пюреобразного стану. За смаком додайте сіль і лимонний сік. Заправте майонезом. Все, салат готовий, його можна відразу ж подавати до столу.
Просмотров: 414
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани, салат

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з бринзою та руколою
Домашні пряники "М'ятні"
Вівсяний хлібець
Ватрушки "Трояндочки"
Шоколадне печиво
Салат з капустою і кукурудзою (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: